HEOS 1 draadloze speaker

HEOS 1

HEOS is het draadloze muzieksysteem van Denon. Met dit systeem is het mogelijk om in elke ruimte in huis muziek te streamen. Het HEOS-systeem levert al uitstekende prestaties met één losstaande speaker, maar met de ‘family’ en ‘party’ modi is het mogelijk om met meerdere speakers in verschillende ruimten naar dezelfde muziek te luisteren.

HEOS 1 is bijzonder
Zoals hierboven valt te lezen, is het HEOS-systeem uitsluitend bedoeld voor thuisgebruik. Toch is dat sinds halverwege dit jaar niet helemaal meer waar. Denon, de bedenker van het multi-roomsysteem HEOS, lanceerde de zeer compacte HEOS 1. Zo op het eerste gezicht lijkt deze draadloze netwerkspeaker op de modellen zoals we die kennen van HEOS, maar toch is de HEOS 1 wel degelijk uitzonderlijk. Wat deze draadloze speaker bijzonder maakt, is dat hij met de optionele Go Pack portable (draagbaar) wordt. De Go Pack beschikt over een krachtige accu die tot wel zes uur meegaat. De HEOS 1 is dus ook geschikt voor gebruik buitenshuis.

Onderscheidt zich van Sonos
Met de HEOS 1 bewandelt Denon het pad van de portable speakers, waarmee HEOS zich onderscheidt van de grote concurrent Sonos, dat tot op heden nog geen portable speaker in het assortiment heeft.

Uitbreiding van het HEOS-systeem
De HEOS 1 is de meest compacte speaker uit de HEOS-familie. Net als zijn grotere broers wordt de HEOS via een draadloze WiFi-verbinding aangesloten op het netwerk. Een minder vaak gebruikte optie is om een HEOS-speaker bekabeld aan te sluiten. De HEOS 1 is te bedienen middels de gratis app voor zowel Android als iOS. Zodra het netwerk gereed is, kunt u eenvoudig muziek afspelen vanaf een smartphone, tablet, laptop of netwerkaudiospeler. HEOS ondersteunt eveneens internetradio en populaire streamingdiensten zoals Spotify, Deezer, Napster en TuneIn.

Stereo en surround
De HEOS 1 is dan misschien klein van stuk, de geluidsprestaties liegen er niet om. De compacte speaker staat garant voor een ongekend ruimtelijk geluid. Door een tweede HEOS 1 aan het netwerk toe te voegen, wordt er een stereo-opstelling gecreëerd voor een prachtige muziekbeleving. Ook is de HEOS 1 te combineren met de pas verschenen soundbar en subwoofer voor een home cinema-ervaring.

Go Pack maakt HEOS 1 draagbaar
De bijzonderste kwaliteit van de HEOS 1 is de speaker uit te breiden is met de optionele Go Pack. De Go Pack beschikt over een krachtige accu die tot wel zes uur meekan. Tevens beschikt de Go Pack over een Bluetooth-ontvanger, zodat er ook buiten het bereik van WiFi genoten kan worden van muziek. Doordat de Go Pack beschikt over Bluetooth en een oplaadbare accu is de HEOS 1 ook te gebruiken als portable speaker. Wat wilt u nog meer? HEOS-kwaliteit in het zwembad, op het strand of op vakantie. Een andere kwaliteit van de Go Pack is dat de uitbreiding de HEOS 1 spatwaterdicht maakt, zodat de HEOS 1 zelfs te gebruiken is in de badkamer.

De HEOS 1 is verkrijgbaar in een witte en zwarte uitvoering. Ook de optionele Go Pack is verkrijgbaar in het wit en het zwart.